WAAROM EEN PEDICURE?

 

De kilometers die we jaarlijks afleggen op onze voeten zijn niet bij te houden. Om nog maar te zwijgen over het aantal kilometers dat we in ons leven afleggen...............................

Eigenlijk verdienen onze voeten dan ook alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Wist u dat het hele gewicht van uw lichaam op uw voeten neerkomt.

Wanneer we pijn aan onze voeten krijgen gaan we onze houding daaraan aanpassen. Daardoor ontstaan weer andere lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten.

Vaak gaat men pas naar de pedicure als men voetklachten heeft zoals een likdoorn, eelt of een ingroeiende nagel. Preventief uw voeten verzorgen door een professionele pedicure die is aangesloten bij Provoet is dus voor iedereen van belang. Zoals zo vaak is voorkomen beter dan genezen.

Tot de werkzaamheden van een pedicure horen o.a.  knippen en frezen van nagels op de juiste wijze, het verwijderen van pathologisch(overtollig) eelt, likdoorns en het behandelen van nagelproblemen bijvoorbeeld een ingroeiende nagel. Men probeert zo veel mogelijk adviezen te geven en de klachten op te sporen en weg te nemen.

Waarom een pedicurebehandeling zo fijn is:

  • geen eelt of likdoorns meer
  • zachte voetjes
  • mooie nagels en nagelriemen
  • even een totale ontspanning

 

Uw voeten voelen als herboren!